• banner-2.png
  • banner-3.png

Advies, behandeling en begeleiding

Vrijuit bewegen, dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, merkt u pas als bewegen last gaat geven of zelfs pijn gaat doen. De fysiotherapeut houdt zich bezig met het behandelen van klachten aan het menselijk bewegingsapparaat.

 Klachten die om verschillende redenen ontstaan kunnen zijn: of deze nu werk- of sportgerelateerd zijn of ‘gewoon’ omdat in een ouder wordend lichaam bewegen nu eenmaal minder gemakkelijk gaat. 

Het doel van een fysiotherapeutische behandeling is u weer zo goed als mogelijk te laten bewegen in uw woon-, leef- en werkomgeving. Weer zelf op de fiets boodschappen doen, verantwoord blijven sporten of pijnvrij aan het werk. Fysiotherapeutisch Centrum Staphorst adviseert, behandelt en begeleidt. Wanneer u voor het eerst bij ons in de praktijk komt, brengen we aan de hand van een lichamelijk onderzoek de klachten in kaart om zo tot een op u toegepast behandelplan op te stellen om uw klachten te verlichten of verhelpen. 

Daarbij besteden we ook aandacht aan het voorkomen dat u in de toekomst nog eens tegen dezelfde klachten aanloopt. Door deze preventieve aanpak levert Fysiotherapeutisch Centrum Staphorst een positieve en langdurige bijdrage aan uw bewegingsvrijheid.